• Flag of Germany
  • Flag of Germany
  • Flag of Germany
Exclusief onroerend goed en diensten

Welkom thuis

afbeelding beschrijving
Brand & Puttkammer

Exclusiviteit als principe

Brand & Puttkammer Home & Living - Wij zijn een premium dienstverlener in de sector van het onroerend goed en hebben maar één doel: de best mogelijke totale begeleiding van onze klanten bij het kopen en verkopen van onroerend goed van buitengewone klasse.

Vanuit ons hoofdkantoor aan de Noordzeekust verkopen we wereldwijd hoogwaardig onroerend goed aan exclusieve kopers. Zo slagen we erin om op een ongecompliceerde en discrete manier speciale panden, woningen of vakantiehuizen te vinden voor kopers die, net als wij, het bijzondere nastreven.

afbeelding beschrijving

Recht in het hart van de koper

Voor ons is de verkoop van onroerend goed niet gewoon de verkoop van een pand. Nee, het is altijd een individueel project, waarmee we intensief bezig zijn om die ene juiste koper te vinden.

afbeelding beschrijving

Naast klassieke makelaardij in onroerend goed, omvat onze uitgebreide service ook de optimalisatie van uw woning door home staging, evenals de mogelijkheid van uitgebreide begeleiding bij het vinden van exclusieve voertuigen, kunstwerken of antiek. Hoogwaardige vastgoedfotografie zorgt voor een passende weergave in het professionele exposé. Als u niet aanwezig bent, voorzien wij u graag van een facility manager die instaat voor de verzorging van uw woning.

We kijken uit naar uw bericht
Wie we zijn
afbeelding beschrijving
Sven Brand

Ik ga niet gewoon op zoek naar huizen - ik creëer een woongevoel, het gevoel van een huis en een thuis. Altijd persoonlijk en met aandacht voor details.

Ik ben al vele jaren bezig met het realiseren van exclusieve woonconcepten. Mijn jarenlange ervaring in de bouwsector en liefde voor esthetiek zijn de beste voorwaarden voor een competente en individuele realisatie van uw exclusieve woonproject. Met mijn ideeën verhoog ik de waarde van vastgoedprojecten - voor en na bemiddeling. Ik heb al vele jaren een sterk netwerk uitgebouwd in de wereld van het onroerend goed en kan zo ernstige kopers van speciaal onroerend goed samenbrengen met de verkopers.

Sveb Brand Sven Brand
Philipp Puttkammer

Ik werd meteen geïnspireerd door het idee om exclusieve vastgoedprojecten te begeleiden. Met mijn netwerk vergroot ik de pool van potentiële kopers en verkopers. Ik ben verantwoordelijk voor de juiste aankoop, de organisatie van het bedrijf en voor alle vragen over een succesvolle bemiddeling. Ik zorg voor het veilige gevoel tijdens de transactie. Dat hoort er immers onlosmakelijk bij!

Altijd weer het bijzondere, het exclusieve en het mooie vinden, is voor mij geen beroep. Nee, het is mijn passie.

Sveb Brand Philipp Puttkammer

U wilt uw exclusief onroerend goed verkopen?

Wij helpen u een koper voor uw eigendom te vinden - persoonlijk en discreet. Maak een terugbelafspraak of gebruik ons contactformulier.
We adviseren u graag!

Vul het veld in
Dank u wel! Uw terugbelverzoek is verzonden. We nemen spoedig contact met u op.

Op zoek naar een exclusief droomhuis?

Laat uw droom van een uniek onroerend goed uitkomen - wij zullen u daarbij helpen. Samen vinden we uw exclusieve woning. Maak een terugbelafspraak of gebruik ons contactformulier.
We adviseren u graag!

Vul het veld in
Dank u wel! Uw terugbelverzoek is verzonden. We nemen spoedig contact met u op.
home staging

Omdat de eerste indruk telt

afbeelding beschrijving

Geen 2e kans
om een eerste indruk te maken

Vaak bevindt onroerend goed zich niet in een staat die zorgt voor een snelle en winstgevende verkoop. Veel objecten zijn mogelijk al lange tijd niet onderhouden, zijn aan renovatie toe of gewoon glansloos, omdat ze ongemeubileerd en niet erg charmant zijn. Vooral lege ruimtes zonder meubels vormen een bijzondere uitdaging voor kopers, omdat slechts ongeveer twintig procent van alle mensen zich kan voorstellen hoe een ongemeubileerde kamer er ingericht kan uitzien. Iedereen voelt zich veel beter bij een bezichtiging in een smaakvol ingerichte kamer.

afbeelding beschrijving
Home staging

Woonsfeer verkoopt beter.

Home staging betekent het voorbereiden van onroerend goed, om door een kunstmatig gecreëerde woonsfeer de best mogelijke verkoopprijs te realiseren en de koper een idee te geven van de inrichtingsmogelijkheden. Door huiselijkheid te visualiseren, ontstaat er sneller een emotionele band met de woning en kan de koper zich er beter mee identificeren. Om te voorkomen dat een geïnteresseerde klant zijn zinnen heeft gezet op onverkoopbare meubels en decoratie en gefrustreerd moet afzien van zijn woondroom, richten wij uw woning in met exclusieve meubels en kunstvoorwerpen die de potentiële eigenaar van het onroerend goed ook echt kan kopen.

Laat u adviseren

Andere diensten

afbeelding beschrijving

Designvloeren

Wij zijn een van de weinige exclusieve distributeurs van US Floors COREtecⓇ, een hoogwaardig, uiterst duurzaam designvloersysteem voor de hoogste eisen. Een hoge belastbaarheid en eenvoudige hantering bij plaatsing en onderhoud bieden de beste omstandigheden voor toepassing in hotels, restaurants, winkels en alle drukbezochte plaatsen. COREtecⓇ is honderd procent waterdicht, geluidsisolerend en krasbestendig. De vloer egaliseert oneffenheden in de ondervloer en is dus ook geschikt voor renovatieprojecten, omdat er geen extra ondervloer nodig is.

afbeelding beschrijving

Interior design

Speciale woonideeën vereisen een grondige analyse van het project - alleen zo krijgt een "project" gevoel. We helpen u graag met de inrichting van uw woning op basis van uw wensen. Wij spreken uw taal en begrijpen snel wat u wilt. Dat is immers de basis voor een snelle en goede realisatie, toch? Profiteer bovendien van onze onbeperkte toegang tot hoogwaardige, unieke materialen en interieuritems.

afbeelding beschrijving

Living

U wilt meer kopen of verkopen dan alleen uw exclusief onroerend goed? Misschien ook van een erfenis? Wij helpen u bij het zoeken en vinden van potentiële kopers of verkopers en we doen dat voor alle exclusieve items die te maken hebben met 'living': van klassieke auto's of sportwagens tot sieraden en kunstvoorwerpen.

afbeelding beschrijving

Historische monumenten

Sven Brand is al vele jaren betrokken bij monumentenzorg en heeft al verschillende historische gebouwen en kerken duurzaam gerenoveerd. Door de jaren heen is hij een veelgevraagde partner geworden als het gaat om gevoelige materialen en monumentenzorg, waardoor hij de geknipte persoon is voor uw gevoelig onroerend goed. Met name oude gebouwen zijn vaak beschermd en vereisen een gevoelige en professionele behandeling volgens de wettelijke richtlijnen. Neemt u gerust contact met ons op. Ons team staat ook bij uw project aan uw zijde.